Filtrare dupa

Marca

Marca

Numar canale

Numar canale

Procesare

Procesare

Tip amplificator

Tip amplificator

Amplificatoare

Amplificatorul audio este un instrument care amplifica semnalele audio de putere redusa, cum ar fi microfon sau instrumente muzicale, la un nivel destul de ridicat pentru a fi reprodus prin difuzoare.  

Amplificatorul este etapa finala intr-un lant de redare audio, inainte ca semnalul sa fie trimis la difuzor. Amplificatorul audio poate reproduce sunetele slabe de la cativa watt pentru electronicele de consum, pana la zeci de mii de watt pentru sonorizarea unui concert.

In functie de domeniul in care folosim amplificatorul audio, avem cateva criterii de care trebuie sa tinem cont in alegerea celui potrivit. In primul rand trebuie sa avem in vedere numarul de canale (mono, cu doua canale sau canale multiple), in al doilea rand trebuie sa aveti in vedere ohmii (rezistenta la trecerea curentului electric), in  al treilea rand trebuie sa dam importanta puterii (w), iar in al patrulea rand este banda de fregventa (banda larga = sunet de calitate). Toate aceste detalii despre amplificatoarele audio le gasiti detaliat la fiecare produs in parte, in fisa tehnica.

Producatorii de top in domeniul amplificatoarelor audio sunt: Dynacord, Ecler, Martin Audio, MC2 Audio, Powersoft si nu in ultimul rand RAM Audio.

Pentru alte detalii tehnice, echipa Audioclub.ro este la dispozitia voastra.

Amplificatoare

141 produse

Se afiseaza 1-15 din 141 produs(e)

Filtre active