Filtrare dupa

Diametru woofer

Diametru woofer

Diametru iesire

Diametru iesire

Bobina

Bobina

Putere program

Putere program

SPL

SPL

Magnet

Magnet

B&C Speakers

B&C Speakers

Fondata in 1946, B&C Speakers este una dintre cele mai mari si mai prestigioase companii producatoare de difuzoare profesionale. In plus, fata de proiectarea si distributia de componente audio sub numele de B&C, compania furnizeaza, de asemenea si componente OEM pentru cele mai multe branduri audio profesionale de renume, existente pe piata actuala.

Cu peste 85 de angajati (10% dintre acestia lucrand pentru Departamentul de Cercetare si Dezvoltare), B&C Speakers produce si comercializeaza toate produsele sale direct de la sediul central, situat in Bagno a Ripoli din Florenta, Italia.

Linia tehnologica primara a B&C Speakers consta in productia de drivere de inalta frecventa si hornuri, componente coaxiale si horn drivere. B&C Speakers ofera o gama larga de produse profesionale precum drivere de joasa frecventa, ce variaza de la 6” la 21”, drivere de inalta frecventa etc.
De-a lungul timpului B&C Speakers a inregistrat o crestere semnificativa a performantelor, a productivitatii si a eficientei, datorita implementarii tehnologiilor moderne de producere a echipamentelor audio profesionale.

Inginerii B&C Speakers au optimizat fiecare produs, cu software-ul FEA – Finite Element Analysis pentru a asigura functionarea acestora la potential maxim.
Produsele B&C Speakers ideale pentru cluburi de noapte, sali de concert, stadioane etc., sunt alese in functie de fiabilitatea, consistenta si mai ales pentru calitatea sunetului lor de exceptie.

In 2009, B&C face ultimele retusuri pentru a finaliza o noua linie tehnologica de ultima generatie cu capacitate mare de asamblare si nivel semnificativ ridicat de automatizare. Aceasta imbunatatire duce B&C Speakers la un nivel superior de calitate si consistenta. Noua linie tehnologica fuzioneaza cinci cladiri de productie intr-una singura, ocupand o suprafata de 8800 mp (5000 mp linia de productie si 3800 mp depozitul). In plus, activitatile de gestionare a companiei, vanzari, contabilitate, cercetare si dezvoltare sunt efectuate in cladirea sediului central B&C de 3000 mp aflata la o distanta de 100 m de noua fabrica.

B&C Speakers incepe o mostenire in conducere si inovare care predomina azi pe pietele globale de sisteme audio profesionale.

B&C Speakers

225 produse

Se afiseaza 1-15 din 225 produs(e)

Filtre active