Blog navigation

Latest posts

 • CIARE
  CIARE
  242 Views

  Ciare in Italia si in intreaga lume este sinonim cu calitate, eficienta si fiabilitate in constructii de difuzoare si sisteme acustice de difuzie.

  Afla mai multe
 • QSC
  QSC
  151 Views

  Expertiza QSC arată că pentru a îmbunătăţi şi a dezvolta procesele de producţie şi de control al calităţii, compania investeşte constant în proiecte de cercetare care permit implementarea propriilor instrumente şi garantarea respectării unor standarde tot mai stricte.

  Afla mai multe
 • Cele mai bune boxe portabile
  Cele mai bune boxe portabile
  289 Views

  Boxele portabile devin din ce in ce mai populare, avand in vedere conexiunea fara fir si portabilitatea datorita alimentarii prin baterie, facandu-le excelente pentru iesiri in aer liber, iesiri la plaja, la picnic, plimbari sau chiar si  activitati sportive. Tehnologia actuala le permite o autonomie suficienta, depasind chiar si pragul de 20 ore de folosinta continua in unele cazuri. Tehnologia a evoluat semnificativ iar preturile pentru aceasta categorie de produse au scazut...

  Afla mai multe
 • XILICA
  XILICA
  127 Views

  Xilica Audio Design este o companie audio profesionala de origine canadiana, specializata in proiectarea, fabricarea si dezvoltarea de sisteme audio de inalta performanta. 

  Afla mai multe
 • BEYMA
  BEYMA
  167 Views

  Din 1969, Beyma Acustica proiecteaza si produce la fabrica din Valencia - Spania, o gama larga de sisteme audio in domeniul difuzoarelor pentru aplicatii profesionale.

  Afla mai multe
 • B&C SPEAKERS
  B&C SPEAKERS
  120 Views

  Fondata in 1946, B&C Speakers este una dintre cele mai mari si mai prestigioase companii producatoare de difuzoare profesionale. In plus, fata de proiectarea si distributia de componente audio sub numele de B&C, compania furnizeaza, de asemenea si componente OEM pentru cele mai multe branduri audio profesionale de renume, existente pe piata actuala.

  Afla mai multe
 • SUPRAVOX
  SUPRAVOX
  143 Views

  Avand o istorie ce se intinde pe mai bine de 5 decenii si cu o experienta inegalabila in domeniul fabricarii de difuzoare de banda larga, Supravox, este in prezent unul dintre giganticii domeniului audio, ocupand in mod constant un loc pe podiumul mondial atat din punct de vedere cantitativ cat si calitativ.

  Afla mai multe
 • POWERSOFT
  POWERSOFT
  175 Views

  Fondata in Italia in 1995, Powersoft este o companie de top, cu sediul in Florenta-Italia, care proiecteaza, produce si comercializeaza produse brevetate high-end si solutii pentru industria audio profesionala.

  Afla mai multe
Showing 1 to 8 of 8 (1 Page)