Boxe portabile

Boxele portabile au fost create pentru a fi alaturi de pasionatul de muzica oriunde s-ar afla. In ultimii ani au inceput sa fie foarte cautate, ele putand reda sunetul de pe telefon sau tableta la un volum mai mare decat echipamentul din care este redat sunetul.

Cel mai mare avanjat al boxelor portabile este dimensiunea redusa, care ofera clientului posibilitatea de a o transporta in orice conditii, chiar si in buzunar. Un alt mare avantaj al acestor boxe este Bluetooth-ul, care ne scapa de cable si mufe, iar acest lucru este perfect cand din bagaj mai dispar cateva lucruri. Al treilea mare avantaj este acumulatorul de tip Li-Ion sau alimentare prin baterii, beneficii care permit folosirea boxei portabile oricum si oriunde.

De cele mai multe ori, boxele portabile sunt confectionate din plastic, pentru a fi mai usoare si desigur mai comod in ceea ce priveste transportul.

Fiind la mare cautare in ultimii ani, boxele portabile au aparut intr-o multitudine de variante. Pentru alegerea boxei compatibile cu nevoile voastre, aveti atasat in decrierea fiecarui produs manual de utilizare, toate caracteristicile si functiile sale.

In topul producatorilor de pe aceasta piata se afla JBL, urmat indeaproape de Lamax, Polk Audio, Nomads si multi altii care ofera clientilor sai produse de calitate superioara.

Boxe portabile

52 produse

Se afiseaza 1-15 din 52 produs(e)

Filtre active