Filtrare dupa

Marca

Marca

Culoare

Culoare

Casti

Castile audio au fost inventate cu multi ani in urma, cand utilitatea lor era pentru a asculta semnalele audio, inainte sa se inventeze amplificatoarele. In acea vreme erau niste echipamente grele si proiectate pentru cu totul alte domenii.

Evolutia tehnologiei si anii de cercetare au facut din castile grele si folosite doar in anumite domenii, niste instrumente indispensabile tinerilor din zilele noastre.

Castile sunt niste difuzoare mici, asezate pe cap si acoperind urechile utilizatorului. Acestea ajuta utilizatorul sa asculte undele sonore in mod privat, fara a deranja persoanele din jurul sau. Castile audio sunt utilizate in foarte multe domenii de activitate cum ar fi aviatie, radio, dj, call center, etc. dar sunt utilizate si in scop personal pentru a aculta muzica sau pentru jocuri.

Audioclub.ro pune la dispozitia clientilor sai casti audio profesionale oferite de producatorul Harman Kordon. Fiecare echipament de casti audio este insotit de fisa tehnica, instructiuni de utilizare/ instalare si toate caracteristile pentru a putea alege produsul potrivit activitatii voastre.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, echipa Audioclub.ro sta la dispozitia voastra.

Casti

4 produse

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Filtre active