Filtrare dupa

Diametru woofer

Diametru woofer

Diametru iesire

Diametru iesire

Bobina

Bobina

Putere program

Putere program

SPL

SPL

Magnet

Magnet

Ciare

Ciare

Ciare in Italia si in intreaga lume este sinonim cu calitate, eficienta si fiabilitate in constructii de difuzoare si sisteme acustice de difuzie.

Compania este structurata in prezent pe doua divizii dedicate: Pro Audio Industrial Division si Consumer Division. Structurarea activitatii companiei in cele doua divizii are la baza experienta dobandita de-a lungul celor 65 de ani de cercetare si analiza, precum si dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor cu promptitudine si profesionalism. 
Divizia profesionala este inima B2B, unde Ciare crede, desene, teste si produce produse profesionale dedicate industriilor si profesionisti de pe piata audio.

Divizia de consum pe de alta parte, este punctul de referinta B2C, cu alte cuvinte, locul unde utilizatori, vanzatori, constructori DIY si entuziasti de sunet apeleaza la asistenta si raspunsuri la tot felul de intrebari si cerinte.
Cele doua divizii distincte, au ca obiectiv comun: perfectiunea sunetului.

Departamentul de cercetare si dezvoltare CIARE sta la dispozitia clientilor sai si este capabil sa produca componente extrem de sofisticate care sa garanteze intreg ciclu de productie din interiorul zidurilor companiei.

Compania CIARE ofera autonomie maxima, in toate etapele de realizare a produselor si asigura flexibilitatea necesara pentru a indeplini cel mai bine fiecare cerere.

Ciare

172 produse

Se afiseaza 1-15 din 172 produs(e)

Filtre active