Filtrare dupa

Marca

Marca

Diametru iesire

Diametru iesire

Hornuri

Indiferent ca esti muzician, dj, sunetist, sau doar pasionat de tot ceea ce inseamna audio, calitatea echipamentului este pe primul loc.

Audioclub.ro recomanda tuturor profesionistilor echipamente cu horn, acestea fiind mult mai eficiente. Hornuri, palnii sau goarne, indiferent care din cele trei denumiri le folosim, ele sunt reprezentative aceluiasi sistem.

Un horn este un ghid de sunet conic, conceput pentru a oferi o potrivire intre o sursa de sunet si un aer liber. Hornurile, goarnele sau palniile audio se monteaza pe drivere si sunt folosite pentru a dirija sunetul produs de acesta cu o anumita dispersie.

In functie de modul in care dorim sa dispersam sunetul, aveti posibilitatea sa obtati intre hornuri cu unghi vertical, sau hornuri cu unghi orizontal.

Pentru a va ajuta in alegerea hornului potrivit, Audioclub.ro va pune la dispozitie si fisa tehnica a fiecarei palnii audio in parte.

In categoria hornurilor audio intalnim producatori precum B&C Speakers, Beyma, Ciare, Eighteen Sound, Fane, RCF si Supravox.

Hornuri

50 produse

Se afiseaza 1-15 din 50 produs(e)

Filtre active