Filtrare dupa

Mixere DJ

Muzica este adevarata limba universala, iar Dj-ii sunt zei in acest domeniu, ei putand oferi o gama larga de genuri muzicale fara prea mari eforturi.

Pentru a vorbi pe limba tuturor, Dj-ii au nevoie de echipament profesional, iar Audioclub.ro le sare in ajutor cu o gama de mixere profesionale si de ultima generatie.

Mixerele destinate Dj-lor sunt console folosite pentru a controla si manipula mai multe semnale audio simultan.

Mixerul Dj mai este folosit si pentru a face trecerile fara intreruperi si lente de la o melodie la alta. Un alt avantaj al acestor mixere este posibilitatea conectarii castilor, pentru ca Dj-ul sa poata previzualiza melodia urmatoare, inainte de a o reda publicului larg.

Mixerele Dj au dimensiuni mult mai mici decat cele pentru instrumente si poat avea intre 2 si 4 intrari.

Caracteristica cheie care diferentiaza un mixer DJ de alte tipuri de mixere audio mai mari este abilitatea de a redirectiona sunetele unei surse, astfel incat DJ-ul sa poata gasi partea dorita a unui cantec sau piesa si prezenta a unui crossfader, care permite o tranzitie mai ușoara intre doua surse. In functie de utilitatea sa (radio, club, studio, etc), iesirea de la mixerul Dj poate fi conectata la o serie de aparate si echipamente.

Producator de top in acest domeniu este Allen&Heath Xone, care ofera potentialilor sai client toate detaliile necesare achizitionarii un mixer Dj prin fisa tehnica, manual de utilizare, instructiuni de utilizare si nu in ultimul rand, ghid de instalare.

Mixere DJ

9 produse

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Filtre active