Filtrare dupa

Numar canale

Numar canale

Powersoft

Powersoft

Fondata in Italia in 1995, Powersoft este o companie de top, cu sediul in Florenta-Italia, care proiecteaza, produce si comercializeaza produse brevetate high-end si solutii pentru industria audio profesionala.

Recunoscut ca lider mondial pentru echipamente audio lightweight, high power, single rack space si amplificatoare eficiente energetic, Powersoft este prima companie care introduce in tehnologia de productie modulatia latimii impulsurilor (Pulse Width Modulation- PWM), obtinand putere impresionanta si eficienta de varf, in plus fata de corectia factorului de putere (PFC).

Produsele italiene de o calitate remarcabila si cu un design absolut spectaculos realizate de Powersoft sunt disponibile in 50 de tari din lume, cu peste 150 de distribuitori autorizati.

Amplificatoarele Powersoft de ultima generatie, dedicate instalatiilor de sonorizare fixe (scene de concert, stadioane, arene sportive, biserici, cinematografe, cluburi etc.) sunt utilizate de companii de renume ce ofera servicii de sonorizare la standarde inalte de calitate.

Powersoft

38 produse

Se afiseaza 1-15 din 38 produs(e)

Filtre active