Filtrare dupa

Marca

Marca

Procesoare

Procesoarele audio sunt aparatele care modeleaza sunetul, oferind dimanica si modulatie. Ele sunt recomandate utilizarii in studiouri de inregistrari sau in prestatii live.

Procesoarele sunt utilizate ca si o conexiune paralela, in momentul in care este necesara o combinatie de semnal original modificat la iesire. De obicei, rapoartele celor doua semnale pot fi adaptate cu precizie la nevoile reale. Unele tipuri de procesoare pot fi utilizate atat in ​​serie, cat si in paralel.

Ca dispozitiv autonom, procesoarele audio au in mod obisnuit un control al mixerului pentru a regla raportul dintre original si semnalul reglat. Acelasi rezultat este adesea realizat prin aducerea unui semnal modificat la urmatoarea intrare a mixerului, unde este amestecat cu semnalul original si cu orice alte semnale.

Cu ajutorul procesoarelor audio putem obtine o multitudine de efecte cum ar fi: delay, ecou, intarziere semnal, filtrare, egalizator, distorsionare, intindere, rezonatoare, efect voce de robot, comprimare sunet, efecte audio 3D si multe alte efecte necesare diverselor tipuri de activitati in domeniul audio.

Producatorul de top in materie de procesoare audio este Xilica, urmat indeaproape de Martin Audio.

Pentru a afla toate detaliile despre procesoare, Audioclub.ro pune la dispozitia voastra fisa tehnica, brosura si manual de utilizare pentru fiecare produs in parte.

Procesoare

9 produse

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Filtre active