Filtrare dupa

QSC

QSC

Fondata cu peste patru decenii in urma, QSC Audio Products, LLC, este un lider recunoscut la nivel mondial pentru proiectarea si fabricarea de sisteme audio de inalta calitate profesionala. Cu amplificatoare de putere, boxe active cu difuzoare profesionale, procesoare de semnal digitale (DSP), mixere digitale, toate situate sub acelasi acoperis, QSC ofera produse audio cu performanta ridicata folosind tehnologii de productie unice.

Expertiza QSC arata ca pentru a imbunatati si a dezvolta procesele de productie si de control al calitatii, compania investeste constant in proiecte de cercetare care permit implementarea propriilor instrumente si garantarea respectarii unor standarde tot mai stricte.

QSC Corporate Offices este situata in Costa Mesa – California si ocupa o suprafata de 132 000 mp, din care 81000 mp linia tehnologica de productie si 51000 mp spatiile de birouri (departamentul de ingineri, departamentul de vanzari, asistenta tehnica etc.). In plus, QSC reuseste sa impuna tendinte si sa surprinda placut la aproape orice linie noua.

Cu peste 400 de angajati, compania QSC detine birouri in America de Nord si de Sud, Europa, Asia si Orientul Mijlociu, fiind recunoscuta ca un loc minunat de a lucra, atragand persoane motivate si bine pregatite profesional. Colaboratorii din intreaga lume, determina succesul QSC Corporate Offices. Atat propria lor responsabilitate cat si modul lor de actiune asigura si extind in mod durabil pozitia pe piata globala.

Valorile cele mai pretuite de QSC sunt calitatea, integritatea, fiabilitate, si nu in ultimul rand perfectionismul. Nu intamplator toate aceste calitati se regasesc din plin in fiecare produs marca QSC.

QSC

Ne pare rau, exrpresia nu a putut fi gasita, te rugam sa incerci alta expresie