Filtrare dupa

Sisteme complete

Bucurati-va de un sunet puternic si clar!

Audioclub.ro pune la dispozitia voastra sisteme complete de sunet, fara a fi nevoit sa achizitionezi fiecare component in parte. Un singur echipament contine tot ceea ce ai nevoie pentru sonorizarea unui eveniment si se preteaza la orice fel de activitate.

Avantajul acestor sisteme este ca nu vor avea caderi de nivel pe semnalul audio, ele fiind un singur element. Atat microfoane cat si instrumente muzicale se pot conecta simultat la un singur sistem complet, avand reglaje pentru fiecare in parte.

Sistemele complete sunt versatile, ele putand fi utilizate si pe podea si pe stender, pentru a potrivi sunetul in functie de incaperea prestatiei.

Sistemele complete ofera performante inalte, mentinand in acelasi timp claritatea vocala si medie mult mai bine decat difuzoarele conventionale. Orientarea verticala a difuzoarelor ajuta la asigurarea unei acoperiri a sunetului  larg si consistent, oferind o buna claritate si un tonaj echilibrat pentru vorbire, muzica si instrumente.

Producatorul de top din domeniul sistemelor complete ete Bose, el punand la dispozitia clientilor sai manualul de instructiuni, brosura si fisa tehnica, pentru a usura luarea unei decizii de achizitionare.

Sisteme complete

1 produs

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Filtre active