Soundbar

Datorita noilor tehnologii in materie de televizoare, avem posibilitatea vizionarii filmelor preferate de acasa, fara a ne deplasa la cinematograf.

Pentru a crea o atmosfera de cinema acasa, avem nevoie si de o sursa de sunet care sa reproduca unde sonore de calitate, dar in acelasi timp micut si compact, pentru a nu ocupa mult loc in sufrageria noastra.

Specialistii in echipamente sonore au gasit vastianta perfecta in soudbar. Soundbar este o bara de sunet; un dispozitiv ingust si lung, prevazut cu difuzoare pentru fregventele inalte si medii. Soundbar-ul ajuta la imbunatatirea sunetului si poate cu usurinta inlocui un sistem de tipul HomeCinema, care ocupa mai mult spatiu din confortul casei noastre.

Un soundbar este o investitie care merita facuta, iar desingul micut si compact ajuta la salvarea spatiului de depozitare, putand fi aplasat in spatii foarte inguste, cum ar fi deasupra sau dedesubtul televizorului sau a monitorului.

Producatorii din acest domeniu recomandati de Audioclub.ro sunt Vifa si Harman Kardon.

Fiecare soudbar in parte contine si manual de instructiuni, dar si toate caracteristicile necesare pentru a va ajuta in achizitionarea echipamentului perfect.

Soundbar

8 produse

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Filtre active