Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Marca

Marca

Diametru woofer

Diametru woofer

Putere RMS/canal

Putere RMS/canal

Numar canale

Numar canale

Tip

Tip

Difuzor frecvente joase

Difuzor frecvente joase

Difuzor frecvente inalte

Difuzor frecvente inalte

Pro audio

Eric Olson spunea ca “Muzica este felul in care suna viata”. Acest citat poate fi motto-ul fiecarui iubitor de muzica, iar Audioclub.ro isi ajuta clientii sa duca sunetul “vietii” la o claritate ridicata cu produse de calitate superioara.

Categoria Pro audio prezinta o gama larga de produse cum ar fi: boxe pro, amplificatoare, mixere, procesoare, surse de semnal si accesorii pentru echipamentele profesionale.

In categoria Pro audio, orice sunetist poate gasi echipamentul necesar pentru a-si desfasura munca in bune conditii, fiind ajutat de tehnologia audio a produselor noastre.

Producatori de top precum Allen&Heath Xone, Dynacord, Martin Audio si multi altii pun la dispozitia clientilor nostri toate echipamentele necesare pentru sonorizarea oricarui eveniment, fie in aer liber, fie intr-o sala.

Produsele din gama Pro audio vin insotite, in functie de cele necesare instalarii, de fisa tehnica, manual utilizare, diagrama dimensiuni, etc.

Pentru detalii legate de echipamentele Pro audio nu ezitati sa cereti ajutorul echipei Audioclub.ro, care va sta la dispozitie cu toate specificatiile pentru boxe pro, amplificatoare, mixere, surse de semnal, etc.

Pro audio

456 produse

Se afiseaza 1-21 din 456 produs(e)

Filtre active